Bedriftspresentasjoner


En bedriftspresentasjon er en mulighet for dere til å kommunisere direkte med potensielle jobbsøkere og framtidige kunder. Tanken er at dere skal få fortelle om dere selv, deres oppgaver, verdier og muligheter i bedriften. Vi ser at flere og flere bruker dette aktivt til rekruttering, og for å gjøre seg kjent blant neste generasjons ingeniører.

Vi booker deretter auditorium i passende størrelse på skolen, og informerer studentene. Dere må så holde selve presentasjonen. Lengden på presentasjonen er selvsagt opp til dere, men rundt 45 min er vanligvis passende. Presentasjonshjelpemidler som projektor og liknende står vi for.

Flere bedrifter har uttrykt ønske om mingletid eller at det avholdes speedintervjuer etter selve presentasjonen. I slike tilfeller har det vært vanlig at man sørger for enkel servering (f.eks pizza og brus/øl) i skolens kantine. Dette for å holde på studentene lenger. De har som oftest vært på skolen hele dagen og er sultne. Vi ser også at bedrifter som skilter med slike tilbud ofte trekker flere studenter til sin presentasjon.

Har dere ønsker utover dette, skreddersyr vi selvsagt et opplegg for dere. Hva med en bedriftspresentasjon i deres lokaler, eller en utferd til et av deres prosjekter?